HYE KORANG!!!

Tempahan Bengkel Solekan untuk tahun 2018 telah dibuka!!!

Jika memerlukan perkhidmatan saya dan sebarang pertanyaan, sila emelkan kepada saya di :
ainamagicaltouch@gmail.com

atau whatsapp/sms ke: 011-1288 9823


Available makeup ke:
Pahang, Negeri Sembilan, Melaka, Terengganu, Perak & Selangor

Boleh lawati :
FB: Aina Magicaltouch
FB Page: Bengkel Makeup Aina MAgical Touch
IG: @ainamagicaltouch

Wednesday, May 20, 2015

::: Kelas Makeup / Kelas Solekan di seluruh negeri :::






Assalamualaikum wbt...

Masih mencari-cari kelas solekan yang boleh belajar secara persendirian (personal class) ?

Group pun boleh :)

Mencari MUA yang membuat perkhidmatan mengajar di rumah client?

Yeahhh its me!! :D

Anda tiada transport untuk ke kelas belajar makeup? Takpelah, saya boleh mengajar di rumah anda.
Alat-alat solekan semua saya bawakan untuk anda gunakan waktu kelas.

Jom la mencantikkan diri, berhias diri... dah nak raya kan. Kita belajar teknik natural makeup, yang tahan lama. 
Tak payah nak touch up banyak kali dah.

Saya lebih utamakan kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Nilai, Sepang dan Kuantan.

So sebarang pertanyaan boleh whatsapp saya terus ya di 011-1288 9823 (Aina) :)

Rindu toiii saat belajar dengan Epie Temerloh. 
Kering gusi dibuatnyaaa!!! :D



Kalau nak fefiling ala-ala dalam megazine Hijabista yang muka terpampang sebesar-besarnya dan amatlah feloless giteww kulit dia...
jadila camni. 
perasan jappppppp :D






No comments:

Post a Comment