PENGUMUMAN DARI AINA

Tempahan Bengkel Solekan untuk tahun 2017 telah dibuka!!!

Jika memerlukan perkhidmatan saya dan sebarang pertanyaan, sila emelkan kepada saya di :
ainamagicaltouch@gmail.com

atau whatsapp/sms ke: 011-1288 9823


Available makeup ke:
Pahang, Negeri Sembilan, Terengganu, Perak & Selangor

Boleh lawati :
FB: Aina Magicaltouch
FB Page: Kelas Solekan Aina
IG: @ainamagicaltouch

Friday, December 16, 2011

Makeup Majlis Bersanding di Bagan Lalang, Selangor

Makeup Majlis Bersanding
di Bagan Lalang, Sepang
November 2011


Untuk tempahan,
sila hubungi saya di 019-687 7115
atau email ke:
ainamagicaltouch@gmail.com


Juga menyediakan perkhidmatan BELAJAR SOLEKAN.

Makeup Bertunang di Kuantan, Pahang

Makeup
Majlis Bertunang
Kuantan Pahang
11 Dec 2011





Untuk tempahan,
sila hubungi saya di 019-687 7115
atau email ke:
ainamagicaltouch@gmail.com


Juga menyediakan perkhidmatan BELAJAR SOLEKAN.

Makeup & Hair Do

Makeup & Hair Do
Basic Makeup Only.




Untuk tempahan,
sila hubungi saya di 019-687 7115
atau email ke:
ainamagicaltouch@gmail.com


Juga menyediakan perkhidmatan BELAJAR SOLEKAN.

Makeup Majlis Menyambut Menantu di Taiping, Perak

Makeup Majlis Makan Beradab di Taiping, Perak

Majlis Menyambut Menantu
November 2011


Untuk tempahan,
sila hubungi saya di 019-687 7115
atau email ke:
ainamagicaltouch@gmail.com


Juga menyediakan perkhidmatan BELAJAR SOLEKAN.

Friday, July 8, 2011

Ramadhan Promotion! ~Makeup Class!


RAMADHAN PROMOTION!

Berhias diri di pagi raya!?
Berbaju baru di pagi raya!?
Ingin kelihatan cantik dan manis di pagi raya!?


Promosi : Makeup Class 

RM80 only!!!!

(makan minum, sijil, nota disediakan)

Anda boleh pilih tarikh anda! (antara 16/7/11 – 21/8/2011)
Jom jom jom!!!!!

*** hanya di kawasan Nilai, Negeri Sembilan
Sila PM saya ;) / sms me @ 011-122 67369 ;)

** barang solekan semua disediakan ;) hanya perlu bawa badan sahaja ;)

Love,
Aina

Sunday, July 3, 2011

Makeup Dinner yang Light

(KLIK PADA GAMBAR UTK BESARKAN)



Basic makeup for daily / DINNER - LIGHT MAKEUP

Makeup Persandingan di Kuantan


(klik pada gambar untuk besarkan)

Pengantin: Sarah
Makeup utk Majlis Persandingan di Kuantan

Makeup : by me
Hair do: by Ummi

Monday, May 23, 2011

Beautician ~ Facial Face..



Setiap wanita inginkan kecantikan yang abadi, kecantikan dalaman yang kekal.
Betul tak?
Bukan dari kaum wanita sahaja, malah kaum lelaki juga tidak kurang hebatnya dalam menjaga kecantikan baik dalaman ataupun luaran.

Kita sentiasa mempunyai masalah seperti pipi melendut dan tidak lagi anjal seperti waktu berusia 15 tahun, dagu berlapis, redness di celah-celah hidung, pigmentasi, akne, parut dan tanda-tanda regangan yang merimaskan mata kita.

Saya rasa setiap orang mempunyai salah satu masalah di atas kan?
Sapulah krim macam-macam tapi kesan dia tak Nampak pun kan?
Same je even dah berhabis ratusan, ribuan ringgit untuk membeli produk-produk yang berkaitan.

Ok di sini, ingin saya memperkenalkan produk Eternal Beauty.

Apa itu Eternal Beauty?
Eternal beauty adalah satu alat di mana kita gunakannya untuk mengurangkan segala masalah-masalah di atas. Sistem yang terdapat di dalam Eternal Beauty ini nyata sekali terbukti berkesan sehingga 98%!!!!

Hanya memerlukan 10 minit sahaja, kita sudah boleh melihat perbezaan yang amat ketara pada wajah kita. Serius tak tipu! Saya telah mencuba, dan saya ingin berkongsi dengan anda!

Bayangkanlah hanya 10 minit kesan sudah kelihatan; apatah lagi apabila anda menggunakannya satu hari 2 3 kali paling kurang (10minit shj sekali). Dalam tempoh seminggu, pasti ada yang bertanya apakah rahsia anda!!!!

Ingin tahu bagaimana caranya? Saya boleh membuat DEMO secara PERCUMA di rumah anda!! Jangan malu jangan segan untuk call / sms saya di 019 – 687  7115 / 011 – 122 67369. Saya hanya ingin berkongsi dengan anda keajaiban Eternal Beauty ini!!

p/s : The best part is, Eternal Beauty ini size nye besar Handphone je. Bukan machine besar2 gedabak tu. Hehe.. if nak wat part time home to home spa pun boleh.. boleh dapat duit lebih lagi. Hehehe ;)

So untuk mak andam yang makeup org.. sesuai sangat beli nih coz before makeup kita boleh massage dulu pakai benda nih. bagus.. mmg nampak kesan ketara after makeup!



Tuesday, May 3, 2011

Makeup di Indera Mahkota 5, Kuantan

Makeup Family for Wedding at Kuantan

1 May 2011
Di Indera Mahkota 5, Kuantan

Kali ini, bukan makeup bridal..
Tapi makeup ahli-ahli keluarga bridal. Hehe ;)
Saya diberi kepercayaan utk makeupkan adik-adiknya dan ibunya.
Sila komen ya ;)




Gambar close up sume tak sempat nak amek. haihhh... :((
Gambar aunt diupload kemudian
tq to Wani for the photoes ;)


Mak Pengantin ;)
Requested very light makeup ;)

Tuesday, March 22, 2011

Basic Intensive Makeup Class

Hye2...
Lama tak update blog makeup ni.
tersangat lah bz after married ni.
banyak urusan kena selesaikan. huhu
 
Baru2 ni ada buat Class Makeup di Klang.
Alhamdulillah semua berjalan lancar.
the best part is tengok rabbits yang cute miut kat uma customer nih..
huhuhu ;]
Si suami pulak semangat mencari kedai rabbit tu hehe
 
Tapi, sepanjang kelas di Klang di rumahnya tiada bergambar coz my camera hilang!!! :((
So takde gambar.
 
So sorry.
 
Sekarang masih bz sangat2.
Siti Aminah, nanti i pos your certificate ok! ;)