HYE KORANG!!!

Tempahan Bengkel Solekan untuk tahun 2018 telah dibuka!!!

Jika memerlukan perkhidmatan saya dan sebarang pertanyaan, sila emelkan kepada saya di :
ainamagicaltouch@gmail.com

atau whatsapp/sms ke: 011-1288 9823


Available makeup ke:
Pahang, Negeri Sembilan, Melaka, Terengganu, Perak & Selangor

Boleh lawati :
FB: Aina Magicaltouch
FB Page: Bengkel Makeup Aina MAgical Touch
IG: @ainamagicaltouch

Monday, January 25, 2016

Kelas Makeup di Batu Pahat, Johor

Berita baik utk orang Batu Pahat.
Saya berada di lokasi anda pada CNY week. :)



Berminat untuk belajar teknik-teknik solekan? Supaya tidak bercapuk, solekan tahan lama, makeup kemas mcm artis2 malaysia? Heee.



Jom join kelas bersama Aina Magical Touch!

Date: 9 Februari 2016

Venue: Batu Pahat

Fee: RM100 sahaje seorang



For details, terus whatsapp saye ye. 
011-12889823


Done Personal Makeup Class di Kuantan



Last minute client, Doctor gigi okeh. nak cantik2 juga :)
hehe.
Yang penting kena praktik apa ilmu yang dicurahkan.
Moga bermanfaat.

Mana yang nak belajar makeup, boleh whatsapp aina terus yer 011-1288 9823


Personal Makeup Class Done at Kuantan


PERSONAL MAKEUP CLASS AT INDERA MAHKOTA 2, KUANTAN

DONE!

Ain ni semangat kental.
Nak belajar basic dulu lepas tu akan belajar bridal class.
Nak kembangkan business family. 
Nak jadikan kerjaya.
Good luck Ain!!! :)

Yang nak belajar teknik2 solekan natural yang betul, teknik2 solekan yang sesuai utk harian dan dinner.
Boleh whatsapp Aina yer 011-12889823.





Kelas makeup / kelas solekan di Batu Pahat Raya Cina Ini!





Berita baik utk orang Batu Pahat.
Saya berada di lokasi anda pada CNY week. :)



Berminat untuk belajar teknik-teknik solekan? Supaya tidak bercapuk, solekan tahan lama, makeup kemas mcm artis2 malaysia? Heee.



Jom join kelas bersama Aina Magical Touch!

Date: 9 Februari 2016

Venue: Batu Pahat

Fee: RM100 sahaje seorang



For details, terus whatsapp saye ye. 
011-12889823



Kot la ada yang nak belajar teknik makeup ala Kajol dalam cerita Dilwale..heee 

😊


📣📣