HYE KORANG!!!

Tempahan Bengkel Solekan untuk tahun 2018 telah dibuka!!!

Jika memerlukan perkhidmatan saya dan sebarang pertanyaan, sila emelkan kepada saya di :
ainamagicaltouch@gmail.com

atau whatsapp/sms ke: 011-1288 9823


Available makeup ke:
Pahang, Negeri Sembilan, Melaka, Terengganu, Perak & Selangor

Boleh lawati :
FB: Aina Magicaltouch
FB Page: Bengkel Makeup Aina MAgical Touch
IG: @ainamagicaltouch

Sunday, May 8, 2016

Dinner Makeup di Putrajaya

Client ni cute sangat.  Suara pun cute.  Ibu da pun baik. 
More to tan skin,  I loike!
Actually,  beliau tidak mempunyai tulang bibir then I'd create for her.
Sorry lighting kurang cantik,  dah senja time ni.

Dinner Makeup at Salak Tinggi, Sepang

Kelas Solekan di Kuantan pada 22 May 2016


 GROUP MAKEUP CLASS DI KUANTAN 
====================================
                   Bersama Aina & Iyla

Jom mempelajari teknik solekan asas yang betul. Agar solekan anda nampak kemas, natural, gebu gebas, di samping boleh menjana pendapatan sendiri.

Boleh cantik-cantik di pagi raya nanti!  Tak lama lagi dah nak Raya! 

Date: 22 May 2016 (Ahad)
Time: 10am - 3pm
Venue: Indera Mahkota 8  (Jangan risau tempat berhawa dingin) 

Apa yang anda perlu bawa?
✅pen/pencil
✅ camera

Apa yang akan anda dapat di dalam kelas nanti?
 sharing makeup knowledge
 theory,  demo & practical
 FREE makeup notes
 face chart
 FREE gift
 makan minum disediakan
 sijil diberi
 semua makeup tools disediakan oleh kami

At last‼ Makeup tercantik dan terkemas,  akan dapat Hadiah!!  

So apa lagi,  booking seat anda sekarang!
Terus WhatsApp ke:
 011-1288 9823
011-1288 9823

#makeupclass #kelasmakeup #kelasmakeupkuantan #kelasmakeupmurah #makeup #kelassolekan

Selesai Kelas Solekan di Simpang Renggam Johor

Alhamdulillah.
Selesai sudah kelas makeup di Simpang Renggam Johor.
Terima kasih kepada sahabat,  Iyla yang banyak membantu.
#kelassolekan #kelasmakeup #jombelajar