PENGUMUMAN DARI AINA

Tempahan Bengkel Solekan untuk tahun 2017 telah dibuka!!!

Jika memerlukan perkhidmatan saya dan sebarang pertanyaan, sila emelkan kepada saya di :
ainamagicaltouch@gmail.com

atau whatsapp/sms ke: 011-1288 9823


Available makeup ke:
Pahang, Negeri Sembilan, Terengganu, Perak & Selangor

Boleh lawati :
FB: Aina Magicaltouch
FB Page: Kelas Solekan Aina
IG: @ainamagicaltouch

Wednesday, May 20, 2015

::: Kelas Makeup / Kelas Solekan di seluruh negeri :::






Assalamualaikum wbt...

Masih mencari-cari kelas solekan yang boleh belajar secara persendirian (personal class) ?

Group pun boleh :)

Mencari MUA yang membuat perkhidmatan mengajar di rumah client?

Yeahhh its me!! :D

Anda tiada transport untuk ke kelas belajar makeup? Takpelah, saya boleh mengajar di rumah anda.
Alat-alat solekan semua saya bawakan untuk anda gunakan waktu kelas.

Jom la mencantikkan diri, berhias diri... dah nak raya kan. Kita belajar teknik natural makeup, yang tahan lama. 
Tak payah nak touch up banyak kali dah.

Saya lebih utamakan kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Nilai, Sepang dan Kuantan.

So sebarang pertanyaan boleh whatsapp saya terus ya di 011-1288 9823 (Aina) :)

Rindu toiii saat belajar dengan Epie Temerloh. 
Kering gusi dibuatnyaaa!!! :D



Kalau nak fefiling ala-ala dalam megazine Hijabista yang muka terpampang sebesar-besarnya dan amatlah feloless giteww kulit dia...
jadila camni. 
perasan jappppppp :D






Thursday, May 7, 2015

JOM BELAJAR MAKEUP!!!

JOM BELAJAR MAKEUP!!!

Jom sayang sayang semua!
Nak tambah keyakinan diri, nak jaga penampilan diri, nak buat duit dengan job makeup?
Jom belajar teknik-teknik solekan yang betul. Cara penyapuan Foundation, highlight & contour dan lain-lain.
Macamana nak bagi makeup tahan lama? Nak bagi makeup tak crack?
Macamana nak buat makeup nampak natural?

Jom! Bagi yang booking kelas solekan sebelum bulan puasa ni, dapat free gift seperti di gambar ya!
So apa tunggu lagi orang Kuantan, Nilai, Seremban, Sepang, KL dan Selangor area...
Boleh cepat-cepat whatsapp saya dan booking date untuk buat kelas.

Free gift seperti dalam gambar tu LIMITED ye. 
Siapa cepat dia dapat. hehehe. :)

Love,
Aina :D

Makeup untuk Majlis Aqiqah, Nilai Negeri Sembilan

Make Up untuk Majlis Aqiqah.
Ibu kepada Hannah :)
Lokasi: Nilai, Negeri Sembilan



Sebarang tempahan solekan, boleh hubungi saya di 011-1288 9823 atau emailkan sahaja ke ainamagicaltouch@gmail.com

Saya juga ada membuat kelas solekan sekitar kawasan Kuantan, Selangor, Kuala Lumpur, dan Negeri Sembilan.
Kelas dibahagi kepada dua iaitu Personal Class or Group Class.
Untuk maklumat lebih lanjut, terus whatsapp saya ye :)

Pre Wedding Photoshoot - Kuala Lumpur

Makeup for Pre Wedding Photoshoot
Kuala Lumpur


Untuk sebarang tempahan solekan / makeup, boleh hubungi saya terus di talian 011-1288 9823.
Untuk belajar makeup secara personal?
Tiada transport untuk ke kelas?
jangan risau! Saya menyediakan perkhidmatan membuat kelas solekan terus ke rumah anda!
Whatsapp saya untuk mengetahui pakej-pakej kelas solekan ya!
Kelas makeup di KL, Selangor, Negeri Sembilan dan Kuantan amatlah dialu-alukan! :)