PENGUMUMAN DARI AINA

Tempahan Bengkel Solekan untuk tahun 2017 telah dibuka!!!

Jika memerlukan perkhidmatan saya dan sebarang pertanyaan, sila emelkan kepada saya di :
ainamagicaltouch@gmail.com

atau whatsapp/sms ke: 011-1288 9823


Available makeup ke:
Pahang, Negeri Sembilan, Terengganu, Perak & Selangor

Boleh lawati :
FB: Aina Magicaltouch
FB Page: Kelas Solekan Aina
IG: @ainamagicaltouch

Tuesday, March 22, 2011

Basic Intensive Makeup Class

Hye2...
Lama tak update blog makeup ni.
tersangat lah bz after married ni.
banyak urusan kena selesaikan. huhu
 
Baru2 ni ada buat Class Makeup di Klang.
Alhamdulillah semua berjalan lancar.
the best part is tengok rabbits yang cute miut kat uma customer nih..
huhuhu ;]
Si suami pulak semangat mencari kedai rabbit tu hehe
 
Tapi, sepanjang kelas di Klang di rumahnya tiada bergambar coz my camera hilang!!! :((
So takde gambar.
 
So sorry.
 
Sekarang masih bz sangat2.
Siti Aminah, nanti i pos your certificate ok! ;)