HYE KORANG!!!

Tempahan Bengkel Solekan untuk tahun 2018 telah dibuka!!!

Jika memerlukan perkhidmatan saya dan sebarang pertanyaan, sila emelkan kepada saya di :
ainamagicaltouch@gmail.com

atau whatsapp/sms ke: 011-1288 9823


Available makeup ke:
Pahang, Negeri Sembilan, Melaka, Terengganu, Perak & Selangor

Boleh lawati :
FB: Aina Magicaltouch
FB Page: Bengkel Makeup Aina MAgical Touch
IG: @ainamagicaltouch

Wednesday, August 19, 2015

*** Basic Makeup Class / Kelas makeup di Bangi ***

Assalam Semua,

Nak share makeup class done at Bandar Baru Bangi.
Customer super have fun and happy go lucky.
Best gila kentang la senang cakap buat kelas dengan dia.
Alhamdulillah Ya puas hati dengan kelas. Berbaloi-baloi personal kelas makeup ni.
Teruja mengumpul barang-barang makeup dah :D

Haaa ni masa ajar teknik makeup dari apply foundation sampai la shading semua.
ni makeup manja-manja je. for daily use dia nak cantikkan diri :)

 Ok ni Ya sendiri requested nak red lip. and wow! look sexy.
I tau ramai tak berani pakai red lip for daily use right? sesekali apa salahnya :)

So...
Good news untuk orang kuantan..
30 & 31 Ogos 2015 Aina Magical Touch akan mengadakan kelas solekan asas di Kuantan. Lokasi Indera Mahkota.
So jom beramai-ramai belajar teknik maakeup supaya makeup nampak glowing lawaaa jeee ..

whatsapp for booking your seat ya :)

011-12889823 

:)


Saturday, August 1, 2015

Solekan Nikah, Bersanding, makeup class dll

Assalam semua.
Sempena Syawal, saya ingin mengucapkan Salam Aidilfitri buat semua blog reader.
Maaf Zahir Batin yaa :D
Minta halal mana terlebih mana terkurang tu ya.

Kelas Makeup untuk Ramadhan promo dah habis ya.

Bagi sesiapa yang inginkan perkhidmatan saya untuk:

  • Solekan Nikah
  • Solekan Bersanding / Bertandang
  • Solekan Bertunang
  • Solekan Dinner
  • Solekan Photoshoot
  • Basic Makeup Class
  • Bridal Makeup Class
  • Dan Lain-Lain
Boleh whatsapp saya ye. 
Saya bagi special price untuk bakal-bakal pengantin ni bagi nampak cantik dan manis-manis gituu.. :)


Whatsapp ke no ni ya ----> 011-12889823 (Aina)