Skip to main content

Posts

Featured

Latest Posts

Kelas Makeup 10/6/18 _ Nilai

Smokey eyes makeup

Natural makeup

Makeup Bertunang di Bagan Lalang

Half cut crease makeup

Photoshoot product

Makeup Konvo di Nilai

Makeup Bertunang di Bangi

Bengkel Makeup di Sepang, done

Occasion Makeup at Ukay Perdana, Ampang