PENGUMUMAN DARI AINA

Tempahan Bengkel Solekan untuk tahun 2017 telah dibuka!!!

Jika memerlukan perkhidmatan saya dan sebarang pertanyaan, sila emelkan kepada saya di :
ainamagicaltouch@gmail.com

atau whatsapp/sms ke: 011-1288 9823


Available makeup ke:
Pahang, Negeri Sembilan, Terengganu, Perak & Selangor

Boleh lawati :
FB: Aina Magicaltouch
FB Page: Kelas Solekan Aina
IG: @ainamagicaltouch

Monday, May 23, 2011

Beautician ~ Facial Face..



Setiap wanita inginkan kecantikan yang abadi, kecantikan dalaman yang kekal.
Betul tak?
Bukan dari kaum wanita sahaja, malah kaum lelaki juga tidak kurang hebatnya dalam menjaga kecantikan baik dalaman ataupun luaran.

Kita sentiasa mempunyai masalah seperti pipi melendut dan tidak lagi anjal seperti waktu berusia 15 tahun, dagu berlapis, redness di celah-celah hidung, pigmentasi, akne, parut dan tanda-tanda regangan yang merimaskan mata kita.

Saya rasa setiap orang mempunyai salah satu masalah di atas kan?
Sapulah krim macam-macam tapi kesan dia tak Nampak pun kan?
Same je even dah berhabis ratusan, ribuan ringgit untuk membeli produk-produk yang berkaitan.

Ok di sini, ingin saya memperkenalkan produk Eternal Beauty.

Apa itu Eternal Beauty?
Eternal beauty adalah satu alat di mana kita gunakannya untuk mengurangkan segala masalah-masalah di atas. Sistem yang terdapat di dalam Eternal Beauty ini nyata sekali terbukti berkesan sehingga 98%!!!!

Hanya memerlukan 10 minit sahaja, kita sudah boleh melihat perbezaan yang amat ketara pada wajah kita. Serius tak tipu! Saya telah mencuba, dan saya ingin berkongsi dengan anda!

Bayangkanlah hanya 10 minit kesan sudah kelihatan; apatah lagi apabila anda menggunakannya satu hari 2 3 kali paling kurang (10minit shj sekali). Dalam tempoh seminggu, pasti ada yang bertanya apakah rahsia anda!!!!

Ingin tahu bagaimana caranya? Saya boleh membuat DEMO secara PERCUMA di rumah anda!! Jangan malu jangan segan untuk call / sms saya di 019 – 687  7115 / 011 – 122 67369. Saya hanya ingin berkongsi dengan anda keajaiban Eternal Beauty ini!!

p/s : The best part is, Eternal Beauty ini size nye besar Handphone je. Bukan machine besar2 gedabak tu. Hehe.. if nak wat part time home to home spa pun boleh.. boleh dapat duit lebih lagi. Hehehe ;)

So untuk mak andam yang makeup org.. sesuai sangat beli nih coz before makeup kita boleh massage dulu pakai benda nih. bagus.. mmg nampak kesan ketara after makeup!



No comments:

Post a Comment